Χαβιέρ Ουμπίντες; Παρών!

Δεν χάνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Χαβιέρ Ουμπίντες, ο οποίος θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μανουέλ Μασάδο για τη μεθαυριανή αναμέτρηση! Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά αυτό έγινε προληπτικά, προκειμένου να υποχωρήσει οριστικά ο τραυματισμός του.

Ο «Ούμπι» έχει υποστεί αιμάτωμα στη γάμπα, που τον ταλαιπωρεί από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν θα σταθεί ικανό να του στερήσει την συμμετοχή στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Μασάδο είχε σήμερα συζήτηση με τον γιατρό των «κίτρινων», Βαγγέλη Πανταζή, στην οποία ενημερώθηκε για την κατάσταση του παίκτη και αποφασίστηκε να μην ρισκάρουν την παρουσία του στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Παρόλα αυτά, εκτιμάται ότι ο «Ούμπι» θα είναι σε θέση να πάρει μέρος στην αυριανή ελαφριά προπόνηση και έτσι θα βάλει ισχυρή υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί τουλάχιστον στην αποστολή για το ντέρμπι, αν και παράλληλα ο Πορτογάλος προπονητής εξετάζει διάφορες εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του βασικού.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top