Νίκη με ανατροπή για την Κ20 στο Περιστέρι!

Παλικαρίσιο «διπλό» πήρε η ομάδα Κ20 του Άρη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο με 3-4, αν και στο ημίχρονο έχανε με 3-0!

Οι «κίτρινοι» του Νίκου Πασιαλή δεν το έβαλαν κάτω, έδειξαν πάθος και δύναμη στο δεύτερο μέρος του εξ΄ αναβολής αγώνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, και κέρδισαν έτσι έδαφος στη βαθμολογία.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ «η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική ομάδα -σε σταθερά ανοδική πορεία (προηγήθηκε το «διπλό» με τον Πανιώνιο στην Καισαριανή)- κέρδισε με το εντυπωσιακό 3-4 τον Ατρόμητο, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή, καθώς έχανε στο ημίχρονο 3-0!

Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση και δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα Κ-20 του ΑΡΗ.

Η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική ομάδα -σε σταθερά ανοδική πορεία (προηγήθηκε το «διπλό» με τον Πανιώνιο στην Καισαριανή)- κέρδισε με το εντυπωσιακό 3-4 τον Ατρόμητο, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή, καθώς έχανε στο ημίχρονο 3-0!

Στο εξ αναβολής παιχνίδι, που έγινε στο γήπεδο του Ήφαιστου Περιστερίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος U-20 της Super League ΟΠΑΠ, το συγκρότημα του Νίκου Πασιαλή πήρε ένα παλικαρίσιο «διπλό» και ανέβηκε ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, παίζοντας με ψυχή και πάθος, κατάφεραν στην επανάληψη να ανατρέψουν το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου (οι Δήμος στο 18’, Κοβάτσης στο 23’ με πέναλτι και Μπαστάκος στο 28’ –επίσης- με πέναλτι, χρίστηκαν σκόρερ από τους γηπεδούχους).

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο -εκτός από τα τέσσερα γκολ- η Κ-20 είχε ένα χαμένο πέναλτι με τον Φούσκα (59’) και δοκάρι με τον Παπακώστα.

Ο Λεμονής στο 51’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (3-1), ο Ιωάννου στο 75’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (3-2), ο Ρότα στο 80’ με πλασέ (3-3) και ο Κτιστόπουλος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με δυνατό σουτ (3-4), «υπέγραψαν» τη μεγάλη ανατροπή και το παλικαρίσιο «διπλό» στο Περιστέρι.

Στο 92’ αποβλήθηκε ο Κοντοβάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Μαντζάρης, Βόσδου, Παπαφλωράτος, Μαζουλουξής (59’ Ιωάννου), Κοντοβάς, Φούσκας (85’ Πολυζωϊδης), Ρότα, Λεμονής, Ντούγκας (46’ Κατσαμάγκας), Κτιστόπουλος, Παπακώστας».

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top