ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκη με ανατροπή για το Βυζάντιο στο “Ανθή Καραγιάννη”

Ιστορικό «διπλό» πήρε σήμερα στο «Ανθή Καραγιάννη» το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που επικράτησε με 3-2 του ΑΟΚ για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Οι Καβαλιώτες ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια, αφού μόλις στα 56 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα, ο Πτηνόπουλος, μετά από διπλή προσπάθεια, έκανε το 1-0.

Ωστόσο, οι παίκτες του Γιάννη Ιωαννίδη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τσίλογλου και Καρλόπουλο, έφτασαν σε πανάξια νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Καρλόπουλος ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Λιόλιο και παρ΄ ότι αρχικά ο Αθανασίου έδιωξε, εντούτοις, στην επαναφορά ο χαφ του Βυζαντίου πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 56΄ ο Τσίλογλου, μετά από κάθετη πάσα του Δαγκούλη, έσπασε το οφσάιντ και πλάσαρε εύστοχα τον Αθανασίου για την ανατροπή (1-2).

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, αφού με κεφαλιά του Τουμανίδη στο 82΄ έκανα το 2-2, ενώ τρία λεπτά αργότερα, μετά από λάθος στην άμυνα των Καβαλιωτών, η μπάλα στρώθηκε στον Τσίλογλου, που με πλασέ από το ύψος της περιοχής και με εξουδετερωμένο τον Αθανασίου έγραψε το 2-3.

ΑΟΚ: Αθανασίου, Μπαντάνης (76′ Τουμανίδης), Μαργαρίτης (69′ Κυγάης), Λιόλιος, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος (62′ Μπλιος), Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Κανούλας.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚ.: Καγγελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός, Πόπτσης, Δαγκούλης, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (90′ Ουζούνογλου), Αποστολίδης (77′ Ασλανίδης), Τσίλογλου (87′ Ματεντζίδης), Μπαρέττας.

Πηγή: xronometro.com

To Top