ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με… πολλά γκολ στο Παγκρήτιο για να τερματίσει πρώτος ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Mόνο “τρίποντο” και μάλιστα με καθαρό και… μεγάλο όσο γίνεται σκορ απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (20/12, 17:15), στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων (4ος όμιλος) του Κυπέλλου Ελλάδας (3η Αγωνιστική), για να προκριθεί στους “16” ως πρώτος χρειάζεται σήμερα ο Άρης!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στους τέσσερις πόντους, έχοντας μάλιστα και ίδιο απολογισμό τερμάτων μέχρι στιγμής. Άρα όλα θα κριθούν στην 3η και τελευταία αγωνιστική, σήμερα, καθώς ο Αήττητος Σπάτων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την ίδια ώρα.

Ο Σάββας Παντελίδης αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα, καθώς θέλει η ομάδα του να μπει στην κλήρωση της Παρασκευής με το πλεονέκτημα του να κληρωθεί με κάποια δεύτερη από άλλο όμιλο, πήρε στην Κρήτη τους… βασικούς του, παρότι την Κυριακή ακολουθεί ένα ακόμα σημαντικό ματς με την Ξάνθη, αλλά για το Πρωτάθλημα.

Η αποστολή που ταξίδεψε στην Κρήτη: Αναγνωστόπουλος, Καντιμοίρης Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Καλλίδης, Μπαγκαλιάνης”.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος, Χουλιάν Κουέστα (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο πρωτάθλημα) και οι τραυματίες, Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Ούγκο Σόουζα. Επίσης εκτός επίσης, ο Νικολάς Κολάσο, ο Θωμάς Ναζλίδης και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

To Top