Νίκη με Ρέθυμνο σήμερα (18.00) στο Παλέ για να μείνει “ζωντανή” η εξάδα

Το Ρέθυμνο δεν πρόκειται να είναι σήμερα εύκολος αντίπαλος. Το γνωρίζουν καλά όλοι στον Άρη. Αν όμως θέλει η ομάδα να έχει στόχο την είσοδό της στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια, θα πρέπει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια σαν το σημερινό (18.00) και αυτό σκοπεύουν να κάνουν τεχνική ηγεσία και παίκτες.

Οι Κρητικοί είναι ομάδα “ειδικώς συνθηκών”. Δεν παίζουν… κανονικό μπάσκετ, είναι ομάδα που στηρίζεται στο ένστικτο, στον ρυθμό, στο περιφερειακό σουτ και τα αθλητικά προσόντα των παικτών της. Υπό αυτή την έννοια δεν… ταιριάζει στον Άρη, αλλά και στις περισσότερες ομάδες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το φαβορί. Κάθε άλλο. Ο Άρης έχει δείξει από τον Δεκέμβριο κιόλας πως έχει βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και αυτό αποδεικνυόταν κάθε βδομάδα του 2013 μέχρι την περασμένη Δευτέρα, όταν και παρουσίασε κακό αγωνιστικό πρόσωπο μέσα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα καλείται ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του να αποδείξουν ότι επρόκειτο για μια κακή παρένθεση και τίποτα περισσότερο. Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, όπως και τα επόμενα δύο με Ηλυσιακό και Πανελευσινιακό, γιατί εν πολλοίς θα καθορίσουν και την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Αγγέλου υπάρχουν, αφού ο Σωτήρης Καραποστόλου θα μείνει και πάλι εκτός δράσης. Έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα του, όμως θα μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων από αύριο και θα είναι σε θέση να παίξει μέσα στα Ιλίσια.

 

To Top