Ανταγωνιστικός Άρης και μέσα στο Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό

Την πιο δύσκολη αποστολή στο φετινό πρωτάθλημα έχει σήμερα (17.00) ο Άρης, που φιλοξενείται στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Οι κίτρινοι έχουν βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό μετά τις νίκες επί Μίλωνα για το πρωτάθλημα και ΜΕΝΤ για το κύπελλο και θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική εικόνα.

Απέναντι στον πρώτο και αήττητο (στην έδρα του) Ολυμπιακό (έχει μια ήττα συνολικά από τον Παμβοχαϊκό), ειδικά μέσα στην έδρα του, τα λάθη απαγορεύονται. Ο Άρης θα προσπαθήσει να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα και όπως τόνισε χθες και ο τεχνικός του, Γιώργος Γιάτσης, να έχει καλύτερη απόδοση σε σχέση με το παιχνίδι του α’ γύρου.

Τότε ήταν ντέρμπι πρωτοπόρων, τώρα όχι, γιατί ο Άρης έχασε έδαφος στη βαθμολογία με τις τέσσερις σερί ήττες, είναι όμως “ζωντανός” για μια θέση στην πρώτη τετράδα και εκεί στοχεύει.

Εκτός από τον σημερινό αγώνα είναι ο Θόδωρος Μποζίδης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, όμως και ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα τραυματισμών και απουσιών. Δεν θα παίξει ο Χριστοφιδέλης και είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστούν οι Ιορντάνοφ, Στεφάνου και Σμαραγδής.

To Top