Νίκη Πανθρακικού υπό το βλέμμα του Μιχαλήτσου

Υπό το βλέμμα του Γιάννη Μιχαλήτσου, ο Πανθρακικός κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών στην Κομοτηνή. Ο σκάουτερ του Άρη παρακολούθησε από κοντά τον αντίπαλο της ομάδας για το Κύπελλο Ελλάδας την ερχόμενη Πέμπτη στην Κομοτηνή και τον είδε να κερδίζει… δια πυρός και σιδήρου!

Οι «κροκόδειλοι» κατάφεραν να κάμψουν πολύ δύσκολα την αντίσταση της αξιόμαχης ομάδας από την Εύβοια, με ένα πέναλτι του Χρήστου Μίνγκα στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, την οποία όμως δε μετέφρασαν σε ευκαιρίες. Ωστόσο το πέναλτι που κέρδισαν προς το τέλος του ημιχρόνου ήταν αρκετό ώστε να τους χαρίσει μία πολύ σημαντική νίκη από βαθμολογικής άποψης, για τη συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος της Football League.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Μπαλού, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά, Μίνγκας (77′ Πόνσε), Βαγγελόπουλος, Μουνάφο, Σουλτανίδης, Γωνιάδης (58′ λ.τ Ουέλινγκτον), Στάθης.

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας)
: Τόλιος, Ζουλιώτης, Παριανός (76′ Πούρνος), Ρεπετσάς, Γιώτας, Γανωτής (61′ Τσοκάνης), Μπακομήτρος, Ντελέκος, Δελήμπασης (56′ Άλβες), Ροντρίγκο, Λιόσης.
  

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top