Πρόμπιερζ: “Δουλεύω στον Άρη, δεν σκέφτομαι την Εθνική”

Συνέντευξη στην πολωνική εφημερίδα “Kurier Poranny” έδωσε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Αντικείμενο της συνέντευξης ήταν περισσότερο το πέρασμά του από την Γιαγκελόνια, η οποία αντιμετωπίζει ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα, όμως ο Πρόμπιερζ ρωτήθηκε και για τον Άρη, αλλά και για την Εθνική Πολωνίας και το ενδεχόμενο να είναι στο τιμ της ομάδας.

Ο Πρόμπιερζ αναφέρθηκε αρχικά στις πρώτες του μέρες στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη τονίζοντας πως “σίγουρα ένα ταξίδι σε μια ξένη χώρα σου δίνει πάντα ένα μάθημα. Δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι που μου έχει προκαλέσει έκπληξη. Είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά για την ομάδα. Βρήκα ένα πολύ ευρύ γκρουπ παικτών που έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να περιοριστεί. Οι 37 παίκτες είναι ένα πολύ μεγάλο γκρουπ παικτών. Μέχρι στιγμής κερδίσαμε σε δύο από τους τέσσερις αγώνες. Θα δούμε πως θα συνεχίσουμε…”.

Ρωτήθηκε αν οι οπαδοί έχουν επιρροή στην επιλογή προπονητή στον Άρη! “Δεν το ξέρω αυτό. Εμένα με προσέλαβε η διοίκηση της ομάδας”, ήταν η απάντηση του Πολωνού τεχνικού.

Ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε ποτέ στη Γιαγκελόνια και απάντησε πως “αν κάποια πράγματα αλλάξουν ίσως, αλλά τώρα δουλεύω στον Άρη”.

Για τα σενάρια περί πρόσληψής του στο τεχνικό τιμ της Πολωνίας για το EURO ο Πρόμπιερζ είπε ότι “δεν θα ήθελα να απαντήσω. Όσοι ξέρουν εμένα και τον Φράντιζεκ Σμούντα, δεν μπορούν να μας φανταστούν να συνεργαζόμαστε”.

Ρωτήθηκε αν προορίζεται στο μέλλον για την θέση του πρώτου προπονητή και απάντησε πως “είναι τελείως διαφορετική η δουλειά αυτή, περισσότερο έχει να κάνει με μάνατζερ, παρά με προπονητή. Δεν είναι όμως τώρα αυτό το θέμα μας, γιατί δουλεύω στον Άρη”.

Η τελευταία ερώτηση αφορούσε την συνύπαρξη της Ελλάδας και της Πολωνίας στον όμιλο του EURO και ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως “όπως και στην χώρα μας, είναι χαρούμενοι και εδώ γι’ αυτό. Είναι ο πιο δύσκολος όμιλος. Οι δύο ομάδες που δεν θα προκριθούν, θα νιώσουν πολύ μεγάλη απογοήτευση”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top