ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκη… πρόκρισης κυνηγάει σήμερα ο Άρης στο Παλέ με Ναχαρίγια! (PRESSARIS LIVE, 21:00)

Ο Άρης θα κυνηγήσει σήμερα (21:00) την έκτη σερί νίκη του σε Ελλάδα και Ευρώπη, υποδεχόμενος στο Αλεξάνδρειο τη Ναχαρίγια στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Πρόκειται για κομβικό παιχνίδι, διότι με νίκη οι κίτρινοι θα έχουν κάνει ίσως το πιο σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων!

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει στην διάθεσή του τον Μάικλ Τζένκινς και τον Σπύρο Μούρτο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα στον καρπό και τον προσαγωγό αντίστοιχα. Η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί σήμερα πριν το τζάμπολ.

Εννοείται ότι ουδείς στον Άρη πιστεύει ότι η σημερινή αναμέτρηση θα είναι εύκολη, επειδή το πρώτο παιχνίδι το είχαν κερδίσει με 85-53 στο Ισραήλ. Κάθε άλλο. Μπαίνουν στο γήπεδο υποψιασμένοι ότι θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν επιβάλλει τον “τρελό” ρυθμό της.

Νίκη μέσα από τον ρυθμό

Ο Άρης οφείλει να ελέγξει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα. Εκεί κρύβεται το μυστικό για τη νίκη σήμερα. Εφόσον κοντρολάρει το παιχνίδι, όλα θα έχουν απλοποιηθεί για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα διευρύνει το σερί και κατά 99% θα βάλει τον Άρη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης από πολύ νωρίς.

Οι Ισραηλινοί με την παρουσία του Ντέργουϊν Κίτσεν είναι σαφώς πιο ποιοτική και πιο… κανονική ομάδα από αυτή που αντιμετώπισε ο Άρης στο Ισραήλ στον πρώτο γύρο, ωστόσο οι κίτρινοι παραμένουν το ακλόνητο φαβορί, ειδικά αν κάνουν στο παρκέ όσα κάνουν σωστά στα τελευταία παιχνίδια.

To Top