Νίκη σήμερα (17.00) κόντρα στον Ηλυσιακό και το “πρέπει”

Ο Άρης έχει παρουσιάσει βελτίωση στο παρκέ, έχει κερδίσει αγώνες, όμως η βελτίωση αυτή δεν έχει αντικατοπτριστεί ακόμα στην βαθμολογία. Οι κίτρινοι έχουν ρεκόρ 2-5 και χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα (17.00) στο Αλεξάνδρειο απέναντι σε μια “πονηρή” ομάδα όπως είναι ο Ηλυσιακός.

Η νίκη μέσα στη Καβάλα θα έχει αξία μόνο αν σήμερα ο Άρης κερδίσει τον Ηλυσιακό. Το ξεκίνημα της ομάδας των Ιλισίων είναι εξαιρετικό αναλογικά της δυναμικότητας της ομάδας και του μπάτζετ που έχει. Τρεις νίκες σε οχτώ αγώνες, φέρνουν τον Ηλυσιακό σε πολύ καλή θέση για τον στόχο της παραμονής και τον κάνουν επικίνδυνο, ειδικά μέσα στο Αλεξάνδρειο, όπου έχει πολλά να κερδίσει και σχεδόν τίποτα να χάσει.

Σε ακριβώς αντίθετη θέση βρίσκεται ο Άρης. Το “πρέπει” υπάρχει σήμερα μπροστά από αυτό το παιχνίδι. Ο Άρης πρέπει να κερδίσει. Ο Γιώργος Μπόγρης είπε προχθές στην συνέντευξή του στο PRESSARIS ότι η λέξη “πρέπει” μπαίνει μπροστά σε όλα τα παιχνίδια. Σε τέτοια, όμως, παιχνίδια μπαίνει με κεφαλαία γράμματα και δεν θα πρέπει να ξεχνούν – που δεν το κάνουν – οι παίκτες ότι έρχεται τρεις μέρες μετά άλλο ένα “ΠΡΕΠΕΙ”, κόντρα στην Ρουντούπις για το Γιούροκαπ.

Ο Άρης έχει μείνει πίσω βαθμολογικά και θέλει – έχοντας αφήσει πίσω του σχεδόν όλα τα δύσκολα παιχνίδια – να εκμεταλλευτεί την καλή αγωνιστική του κατάσταση και να την μετουσιώσει σε… αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή που θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Οι κίτρινοι θα πρέπει να εστιάσουν κυρίως στους ξένους του Ηλυσιακού (Χολ, Τόντιτς, Ενγκουάιερ), αλλά και στην εμπειρία του Νίκου Χατζή και το αγωνιστικό θράσος του Λεωνίδα Κασελάκη.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top