Νίκη σήμερα (21.00) και συνέχεια στην ευρωπαϊκή περιπέτεια!

Η μέρα της επίτευξης του πρώτου στόχου έφτασε. Ο Άρης υποδέχεται στις 9 το βράδυ την Ρουντούπις στο Αλεξάνδρειο στην αυλαία της α’ φάσης του Γιούροκαπ. Νίκη σημαίνει συνέχεια στην ευρωπαϊκή περιπέτεια, ήττα σημαίνει αποκλεισμός και “επιστροφή” στο πρωτάθλημα. Όλοι στην ομάδα θέλουν να… ταλαιπωρηθούν κι άλλο στην Ευρώπη! Στο χέρι τους είναι…

Σήμερα το βράδυ στο Αλεξάνδρειο κρίνεται ένας από τους στόχους του Άρη. Οι κίτρινοι θέλουν να μπουν στις 16 καλύτερες ομάδες του Γιούροκαπ και θα κερδίσουν κι άλλες εμπειρίες μέσα από μια νέα διαδικασία ομίλου και αγώνων, με ακόμα πιο δυνατές ομάδες (Κίμκι, Ντόνετσκ και Βαλένθια ή Βιλερμπάν θα είναι κατά 99% οι αντίπαλοι). Υπάρχει όμως άφθονος χρόνος για να μελετηθούν αυτές οι ομάδες.

Το θέμα είναι τι θα κάνει σήμερα ο Άρης, για να μπορέσει να φτάσει στη νίκη. Οι Λιθουανοί δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αρκεί να τους βάλεις στο… καλούπι σου. Αυτό είχε κάνει ο Άρης στο Κάουνας και είχε φύγει με μια εύκολη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο.

Ορθώς είπε ο Αλεξανδρής ότι είναι ομάδα ρυθμού. Σκοράρει κατά μέσο όρο 80 πόντους και ο Άρης θα πρέπει να τους περιορίσει τουλάχιστον κάτω από τους 70 πόντους, γιατί το “πρόβλημα” του Άρη είναι η δική του επίθεση (67π. μέσο όρο στο Γιούροκαπ).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com

To Top