Φόρμουλα…διαζυγίου με τον Καστίγιο, τι λέει ο παίκτης

Δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη ο Καστίγιο μετά τα όσα…θεαματικά έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες… Στην ομάδα το κλίμα είναι βαρύ για τον Μεξικανό, ήδη του δόθηκε «αναγκαστική άδεια», κλήθηκε σε απολογία, ενώ ο Πρόμπιερζ δεν του επέτρεψε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Στην Αλκμήνης αναζητούν φόρμουλα για πρόωρο διαζύγιο. Τι έλεγε ο παίκτης στο περιβάλλον του…

Η αντίδραση του Νέρι Καστίγιο στην αλλαγή του στο 55’ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους ανθρώπους του Άρη.

Αντίδραση που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των διοικούντων και του προπονητή. Η διοίκηση επέβαλε αναγκαστική άδεια στον Καστίγιο και του ζήτησε να απολογηθεί μέχρι την Παρασκευή. Παράλληλα, τον δρόμο της… εξόδου του έδειξε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, μη επιτρέποντάς του να προπονηθεί τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Καστίγιο για την άσχημη συμπεριφορά του, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητηθεί και λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών με… αναίμακτο τρόπο για τον σύλλογο.

«Δεν  υπάρχει πλέον καμία ανοχή στα… καμώματά του» έλεγαν χαρακτηριστικά άνθρωποι της ομάδας φέρνοντας στο τραπέζι το γεγονός ότι έχει το πιο ψηλό συμβόλαιο στην ομάδα, το οποίο δεν συμβαδίζει με την προσφορά του.

Μάλιστα, υπάρχει ενδεχόμενο να κληθεί ο αδερφός του Άλεξ Καστίγιο, ο οποίος είναι ο μάνατζέρ του, στη Θεσσαλονίκη για να γίνει η τελική συζήτηση, που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο…

Η αλήθεια είναι ότι στον Καστίγιο οφείλεται ένα σημαντικό ποσό μέχρι σήμερα (ακόμη και από το περσινό συμβόλαιο…) και στον Άρη θα προσπαθήσουν να έρθουν σε έναν συμβιβασμό, να διακανονίσουν το χρέος, ώστε να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Άλλωστε, κανείς παίκτης δεν έχασε χρήματα όλα αυτά τα χρόνια από τον σύλλογο… Ο Καστίγιο, να υπενθυμίσουμε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Από την πλευρά του ο 27χρονος επιθετικός δεν έκρυβε τον εκνευρισμό του μιλώντας στο περιβάλλον, τονίζοντας πάντως, ότι θα περιμένει πρώτα να ακούσει τη διοίκηση πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις από την πλευρά του.

Εκείνο που έλεγε, πάντως, από την δική του μεριά είναι ότι: «δεν μπορεί να λέγεται δημόσια για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας και αυτός να μην έχει πάρει ούτε τα… περσινά», ενώ σημείωνε το παράπονο – που κατά την γνώμη του- προκάλεσε την συγκεκριμένη αντίδρασή του την Κυριακή και τον «άδειασε». Σύμφωνα με αυτό «από τη μια ο προπονητής στο τελευταίο τετ α τετ έλεγε πως τον υπολογίζει πολύ και θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω του και την Κυριακή τον έκανε αλλαγή στο 55’…».

Όλα αυτά, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, μέχρι την Παρασκευή, μετά το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανθρακικό, με τα σημερινά προγνωστικά να δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Άρη ο Νέρι Καστίγιο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top