Νίκη «στα χαρτιά» για το μπέιζμπολ

Άλλη μια εντός έδρας νίκη άνευ αγώνα πήρε η ομάδα μπέιζμπολ του Άρη, αφού ο Σπάρτακος Πατρών δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο των Ταγαράδων για το προγραμματισμένο μεταξύ τους παιχνίδι. Αυτή τη φορά, όμως, δεν παρέστησαν ούτε καν οι διαιτητές…

Σε ό,τι αφορά την απουσία του Σπάρτακου Πατρών, η εξέλιξη αυτή ήταν μάλλον αναμενόμενη, αφού οι περισσότερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα ακολούθησαν την ίδια τακτική, αποφεύγοντας το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γλιτώσουν τα μεταφορικά έξοδα. Το μοναδικό παιχνίδι που έδωσαν οι «κίτρινοι» ως γηπεδούχοι ήταν εκείνο κόντρα στο πρωτοπόρο Μαρούσι 2004, πριν από σχεδόν ένα μήνα.

Ωστόσο, η μη προσέλευση των διαιτητών δημιουργεί ένα τυπικό ζήτημα, αναφορικά με τη διαδικασία κατακύρωσης του αγώνα. Οι παριστάμενοι εκπρόσωποι της αστυνομίας συνέταξαν μία αναφορά, στην οποία κατέγραψαν ότι δεν ήρθε κανένας εκπρόσωπος του Σπάρτακου ούτε και διαιτητής. Η αναφορά αυτή θα σταλεί στην ομοσπονδία μπέιζμπολ, προκειμένου να αποφασίσει για την τύχη του αγώνα, προφανώς κατακυρώνοντάς τον υπέρ του Άρη.

To Top