Βγήκε η αποστολή νίκης κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ κάλεσε… προσκλητήριο νίκης στους παίκτες του και ανακοίνωσε την αποστολή που θα ριχθεί στη μάχη την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Εκτός μάχης έμεινε οριστικά ο Κώστας Καζναφέρης για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την θέση του στην 18αδα πήρε ο Ντάρσι Νέτο. Επέστρεψε στην αποστολή και ο Βικτοράς Γιάκομπ, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα, ακόμη και για την ενδεκάδα του ντέρμπι
 

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ προπόνησε την ομάδα του μία φορά, σήμερα το απόγευμα και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. 



Ο Πολωνός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής και τον Καζναφέρη και τον Βράνιες, που ήταν ανέτοιμοι, ενώ ούτως ή άλλως εκτός μάχης ήταν οι Γιακούποβιτς, Γκαρσία και Κατίδης.



Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο επέστρεψε στην 18αδα ο Χαβιέρ Ουμπίντες, που λογικά θα ξεκινήσει και βασικός αύριο το απόγευμα κόντρα στους πράσινους, ο Βικτοράς Γιάκομπ, που δεν είχε κατέβει στη Νέα Σμύρνη και ο Νέτο, που αποθεραπεύτηκε. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι ίδιοι με τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Διούδης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Νέτο, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Τόχα, Φατί, Ούμπιντες, Καπετάνος, Οικονομόπουλος, Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Γιάκομπ και Σολτάνι.

To Top