Τζέιμς: “Να χρησιμοποιήσουμε σωστά την ενέργεια του κόσμου”

Ο Ντομινίκ Τζέιμς περιμένει ένα γεμάτο Παλέ, για να πάρει αυτός και οι συμπαίκτες του την ενέργεια από τις κερκίδες και να την… μετατρέψουν σε δύναμη, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό μέσα στο παρκέ. Αυτά δήλωσε ο Αμερικανός πλέι μέικερ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο.

Ο Τζέιμς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν καλός, είχε έρθει μόλις δύο μέρες πριν στην Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για τον αυριανό αγώνα τόνισε πως “η αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα. Έχουμε σημειώσει τρεις νίκες στην σειρά σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ τώρα θα αντιμετωπίσουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο στην έδρα μας και με τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και για να τα καταφέρουμε πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά και να πάρουμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση. Για να επιτευχθούν όλα αυτά θα πρέπει φυσικά να χρησιμοποιήσουμε σωστά την ενέργεια που θα μας δώσουν οι φίλαθλοι μας”.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ πρόσθεσε πως “για να τα καταφέρεις απέναντι στον Ολυμπιακό, το ζητούμενο είναι να παίξεις πιεστική άμυνα και να μην του επιτρέψεις να πετύχει εύκολα καλάθια. Γι’ αυτό επαναλαμβάνω χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας αύριο. Έχουμε ανάγκη την υποστήριξη και την ενέργεια που μας παρέχουν, διότι με αυτόν τον τρόπο και εμείς έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο για να καταβάλλουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια σε κάθε αγώνα”.

To Top