Νίκη στα χαρτιά και με ταλαιπωρία για το γυναικείο χάντμπολ

Αυτήν την εικόνα αντίκρυσε η αποστολή του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του συλλόγου μας, όταν μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου “Βικέλας” στο Μακροχώρι. Οι υπεύθυνοι του “Φέρωνα” θεώρησαν πως δεν έπρεπε να εμφανιστούν στο γήπεδο, “τιμωρώντας” έτσι την ΟΧΕ και τον Άρη, επειδή δε δόθηκε αναβολή.

Η αιτία, που ζήτησε η ομάδα του Φέρωνα αλλαγή του αγώνα, ήταν ο αγώνας κορασίδων, που είναι να γίνει την Κυριακή 21/4, μεταξύ Φέρωνα και Αλεξανδρούπολης. Οι υπεύθυνοι της ομάδας μας, εξ αρχής δήλωσαν στην ΟΧΕ, ότι δε μπορούν να αναβάλουν για άλλη μέρα τον αγώνα, διότι υπάρχει πρόβλημα με τις αθλήτριες, που εργάζονται, και οι οποίες έχουν ρυθμίσει τα ωράριά τους εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε μια αλλαγή, θα είχε σοβαρό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας τους.

Έτσι, λοιπόν, οι υπεύθυνοι του Φέρωνα, δε σεβάστηκαν τους διαιτητές, τους κριτές, και την αποστολή της ομάδας μας, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστούν στο ίδιο τους το γήπεδο. Από την άλλη, θα ήταν πιο έντιμο να κάνουν ένα έγγραφο παραίτησης από τον εν λόγω αγώνα, ώστε να μην υπάρξει η σωματική, αλλά και οικονομική επιβάρυνση όλων όσων παραβρέθηκαν στο γήπεδο.

Με αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη, έληξε και η φετινή χρονιά για το τμήμα χάντμπολ στις γυναίκες.

Πηγή: arisac.gr

To Top