Η πιο μεγάλη μάχη ενός άνισου πολέμου δίνεται σήμερα στα Πηγάδια! Ομάδα και λαός γίνονται και πάλι ένα για τη νίκη!

Τα δύο βήματα έγιναν. Μένει το τρίτο. Το πιο καθοριστικό. Αυτό δεν πρέπει να είναι μετέωρο. Πρέπει να είναι απολύτως σταθερό, απολύτως ασφαλές. Ο Άρης έχει την τύχη στα πόδια του. Στις 7 το απόγευμα ξεκινάει το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και είναι το… παιχνίδι της χρονιάς! Άρης εναντίον Ξάνθης στα Πηγάδια. Μοναδικός στόχος οι τρεις βαθμοί για να είναι πλήρως… αδιάφορος για ότι συμβαίνει και θα συμβεί!

Τα ψέματα τελείωσαν. Το τέλος του δρόμου απέχει λίγες ώρες. Ενός δρόμου που ήταν στρωμένος όλη τη χρονιά όχι με ροδοπέταλα, αλλά με κακουχίες, με “στραβές”, με πίκρες και απογοήτευση. Ένας δρόμος που ο Άρης, θεός του πολέμου γαρ, διάβηκε και βρίσκεται ένα βήμα πριν το τέλος του. Στην Ξάνθη είναι βέβαιο ότι δεν θα παίξουν ρόλο τόσο η τακτική και τα συστήματα, όσο η καρδιά, η ψυχή, η αυτοθυσία, η αυταπάρνηση.

Ο Άρης μπαίνει στην τελευταία μάχη του άνισου “πολέμου” έχοντας εξαιρετική ψυχολογία από τις νίκες στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που τον έφεραν στην θέση να ελέγχει ο ίδιος τη μοίρα του.

Τρεις βαθμοί και οριστική παραμονή στην κατηγορία. Τρεις βαθμοί που θα ανεβάσουν τον Άρη στους 35 βαθμούς και θα τον απομακρύνουν οριστικά από οποιοδήποτε νοσηρό σενάριο μπορεί να δημιουργείται στην Αθήνα για να γίνουν οι… χάρες.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες του είναι έτοιμοι από κάθε άποψη για να μπουν να παίξουν… το παιχνίδι της ζωής τους! Δεν θα είναι μόνοι τους. Το πέταλο στα Πηγάδια θα κιτρινίσει, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί ο θεός να παίζει μοναχός…

Αυτή η ένωση, ομάδας και λαού, είναι εκρητικό μίγμα. Να η ευκαιρία να το δει και πάλι ολόκληρη η Ελλάδα!

 

To Top