ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη στο… σπίτι του επιθυμεί ο Άρης απέναντι στον Παναιτωλικό (17:30 PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης μετά την ισοπαλία εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, επιστρέφει στο… σπίτι του και θα κυνηγήσει την νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό (17:30 PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν ουκ ολίγα προβλήματα, όμως έχουν δείξει βελτιωμένο πρόσωπο και επιθυμούν να κάνουν ακόμη μια καλή εμφάνιση που θα τους δώσει το τρίποντο και την βαθμολογική άνοδο.

Ο Άκης Μάντζιος θα στερηθεί τους Τζούρασεκ, Ρουπ και Σαβέριο που είναι τραυματίες, όπως και τον Μάνου Γκαρθία που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Παρών αντιθέτως φώναξε ο Νταρίντα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού τους και βρίσκεται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, όπως και ο Ζουλ αλλά και ο Ματαρίτα που εξέτισε το σύνολο της ποινής που του είχε επιβληθεί από πέρυσι.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Νταρίντα, Βεστράτε, Ζουλ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Ζαμόρα, Χριστοδουλόπουλος και Παναγίδης.

Στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού εκτός αποστολής βρίσκεται ο τραυματίας Μλάντεν και ο Άγγελος Τσιγγάρας με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο Μιχάλης Μπακάκης παρότι συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός. Αντίθετα, διαθέσιμοι είναι οι Γκρατερόλ, Μαυρίας.

Η αποστολή αναλυτικά: Καπίνο, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας, Μπαλντασάρα.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας ορίστηκε διαιτητής της αναμέτρησης Άρης – Παναιτωλικός.

Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Θανάσης Κόλλιας και Λάμπρος Διαμαντής, αμφότεροι του συνδέσμου Ηπείρου, ενώ 4ος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης του συνδέσμου Πιερίας.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Κώστας Περράκης με AVAR τον Μιχάλη Νιδριώτη, αμφότεροι του συνδέσμου Αθηνών.

To Top