ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκέψεις ενδεκάδας με ερωτηματικό στη θέση «10»

Ο Άρης ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και το βασικό ερώτημα στο σχέδιο του Άκη Μάντζιου αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί πίσω από τον Λορέν Μορόν.

Από την αποστολή των κιτρινόμαυρων απουσιάζει ο Λούκας Ρουπ καθώς ο Γερμανός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο και έχιε μεταβεί στη Γερμανία για περαιτέρω εξετάσεις. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίας Νέβεν Τζούρασεκ αλλά και ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς. Ο αποκλεισμός του τελευταίου υποδηλώνει ότι ο Άκης Μάντζιος δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζει ο Κροάτης στις προπονήσεις καθώς ήταν εκτός 20αδας και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σχέδιο του Άκη Μάντζιου, εκτός του Κουέστα ο οποίος θα βρίσκεται κάτω από την εστία, το πιθανότερο είναι να επιστρέψει ο Φράνκο Φεράρι στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς ο προπονητής του Άρη θα ζητήσει περισσότερη δημιουργία από τα άκρα.

Ο Μάρτιν Μοντόγια θα παραμείνει στο αντίστοιχο δεξί και οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικό χαφ θα είναι ο  Βερστράτε, ενώ στο αρχικό σχήμα θα είναι και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Για τη θέση πίσω από τον Λορέν Μορόν – ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης – δύο είναι οι βασικοί υποψήφιοι και η τελική επιλογή θα γίνει μεταξύ Χριστοδουλόπουλου και Σαμόρα. Μενέντες και Κάρλσον είναι οι επικρατέστεροι για τα επιθετικά άκρα.

To Top