Νίκη της ΑΕΚ με… τραβηγμένο πέναλτι

Με δύο γκολ του Λεονάρντο, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, σε παιχνίδι που αντιστοιχούσε στην 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και πλησίασε σε απόσταση 1 βαθμού από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 42′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όταν ο διαιτητής Δελφάκης είδε ανατροπή του Κάρλος από τον Κόρμπο, ενώ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 51′ με όμορφο πλασέ. Το μόνο που κατάφεραν οι Βοιωτοί ήταν να μειώσουν στο 93′ με τον Βασιλείου, ύστερα από λάθος του Μανωλά, αλλά δεν απέμενε χρόνος για κάτι παραπάνω.

Ο Δελφάκης απέβαλε στο 89′ τον Ρίκκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στη φάση του… τραβηγμένου πέναλτι είχε αποβληθεί από τον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Γιώργος Κασναφέρης για διαμαρτυρία.

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Μάκος (59′ Μάκος), Βάργκας, Χοσέ Κάρλος, Καφές (69′ Μπέλεκ), Λεονάρντο (79′ Σιαλμάς), Λυμπερόπουλος.
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Κουτσόπουλος (73′ Ζουρούδης), Λισγάρας, Βασιλείου, Τομάς, Μαχαίρας, Βιάνα, Μελισσάς, Σάντσες (46′ Φαβάλι), Κόρμπος, Γκρμπιτς (46′ Κοιλιάρας).

To Top