Νίκη της Λαμίας (2-1) επί του Ιωνικού πριν το ματς κυπέλλου με τον Άρη (videos)

Ο «καλύτερος πελάτης» της Λαμίας έχει γίνει ο Ιωνικός, τον οποίο νίκησε για 4η φορά μέσα στη σεζόν, με 2-1 αυτή τη φορά,. Βαθιά ανάσα για την ομάδα της Φθιώτιδας που σημείωσε την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, πριν τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη την ερχόμενη Τετάρτη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο πρώτο τέταρτο. Έλεγξε την κυκλοφορία της μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει με αποτέλεσμα να φθάσει στο 1-0 με τον Ρόμανιτς, ο οποίος με διπλή προσπάθεια και ωραίο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Λαμία κρατούσε με σχετική άνεση το 1-0 και έψαχνε επί της ουσίας στο τρανζίσιον το 2ο γκολ, το οποίο ήρθε στο 85′ με τον Μπανγκουρά, ο οποίος στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σαραμαντά και με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0.

Πάνω στον ενθουσιασμό της η Λαμία αγνόησε τα αμυντικά της καθήκοντα και ο Ιωνικός το εκμεταλλεύτηκε. Ο Άοσμαν σέρβιρε στον Μάντζη ο οποίος με κάτι σαν προβολή, κάτι σαν πλασέ μείωσε σε 2-1 στο 90+1′ για τους Νικαιώτες και έδωσε διαστάσεις θρίλερ στην αναμέτρηση.

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς,  Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (84′ Μπανγκουρά), Καραμάνος (46′ λ.τρ. Καραμάνος) ,Νούνιες, Ρόμανιτς (90+2′ Σκόνδρας), Ταϊρόν (74′ Αντέτζο), Αραμπούλι (74′ Τσούκαλος).
Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Σάντσεζ, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό (70′ Μάντζης), Κάνιας, Λένις (86′ Μάναλης), Καμπράλ (70′ Ματσούκας), Άοσμαν, Τουράμ.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Α’ Βοηθός: Τρύφωνας Πετρόπουλος

B’ Βοηθός: Βασίλειος Νικολακάκης

Τέταρτος διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

VAR: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Κίτρινες κάρτες: 60′ Νούνιες, 52′ Σαραμαντάς – 50′ Ρομαό, 90+3′ Μύγας

To Top