Νίκη του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις, ισοπαλία θρίλερ στο Αγρίνιο – Η βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Σούπερ λίγκας. Νίκη του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις (0-1), ισοπαλία (2-2) θρίλερ στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Με τον Χάσαν να σκοράρει στο 92′, ο Ολυμπιακός απέδρασε από τη Νέα Σμύρνη και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κανονικό γκολ του Μασούρα για τον Πανιώνιο ακυρώθηκε λανθασμένα στο 63′, για δύο πέναλτι (9′, 55′) φωνάζουν οι Πειραιώτες.

Γκολ: / 90+2′ Χάσαν.

Κάρτες: 65′ Ντουρμισάι, 74′ Τσιλούλης / 40′ Ελαμπντελαουί, 81′ Τσιμίκας

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας). Βοηθοί: Παντελής Σπυρόπουλος (ΕΠΣ Αν. Αττικής), Μαρία Δέτση (ΕΠΣ Αθηνών)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς (62′ Κότνικ), Τσιλούλης (80′ Μανθάτης), Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (83′ Οικονομίδης), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (73′ Χάσαν), Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης (58′ Νάτχο), Ποντένσε (80′ Ποντένσε), Γκερέρο.

***Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε δύο φορές, αλλά η Λαμία ισοφάρισε ισάριθμες. Έφυγε με το 2-2 και τον πρώτο της βαθμό στη Super League. Ο Αντέτζο το γκολ στο 99′, σωστά ακυρώθηκε γκολ του Μαρινάκη στο 90’+12′.

Γκολ: 27′ Μασουρέκ, 88′ Μανά / 74′ Επστάιν, 99′ Αντέτζο.

Κάρτες:  53′ Μιχάι, 64′ Ντίας, 90’+10′ Κυριακίδης, 90’+12′ Μανά / 7′ Σκόνδρας, 37′ Σκαρντοβέλι

Διαιτητής: Βαγγέλης Μανούχος. Βοηθοί: Κωνσταντίνος Κοτσάνης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο Ντίας, Μασουρέκ, Ουίλιαν, Μοράρ.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς, Σκόνδρας, Επστάιν, Καραμάνος, Μπερτόγλιο, Μπαράλες.

To Top