ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη ψυχολογίας και βαθμών ψάχνει ο Άρης κόντρα στον Ιωνικό (19:00 PRESSARIS LIVE)

Νίκη ψυχολογίας αλλά και βαθμών αναζητά ο Άρης που φιλοξενείται στην Νίκαια από τον Ιωνικό (19:00 PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ο Άλαν Πάρντιου είχε μετά από αρκετό καιρό, μία ολόκληρη εβδομάδα προκειμένου να δουλέψει, ενώ είδε το απουσιολόγιο να μειώνεται και πολλούς παίκτες του να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Επιπροσθέτως, ο Λούκας Ρουπ, τον οποίο απέκτησε ο Άρης στην τρέχουσα περίοδο, μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή.

Αυτή αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Γκαρσία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Καμαρά, Καμάτσο, Ρουπ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ετέμπο (τιμωρημένος), Μάνου Γκαρθία, Πάλμα Μαρμαρίδης (τραυματίες), Ενκουλού (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Χαϊροβιτς, Παναγίδης, Καρακασίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιωνικού για το παιχνίδι με τον Άρη: Αλέν, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Μπουενά, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Μασάς, Πογοσιάν, Λοβέρα, Φαντιγκά,, Κάνιας, Μάνος, Καμπράλ, Ελευθεριάδης ,Σεμπά, Μάντζης.

Ο διαιτητής Τζαβάρας είναι αυτός που θα “σφυρίξει” τον αγώνα απέναντι στον Ιωνικό με τον Ζαμπαλά στο VAR.

Βοηθοί του διαιτητή Τζαβάρα θα είναι οι Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας) και Τζιουβάρας (Φθιώτιδας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Ματσούκας.

Στο VAR, μαζί με τον Ζαμπαλά, θα βρίσκεται ο Κόλλιας ως AVAR.

To Top