ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νίκη όπως ακριβώς και στην πρώτη… επίσκεψη στο “Ανθή Καραγιάννη” (video)

Για δεύτερη φορά φέτος θα αγωνιστεί στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Άρης. Προηγήθηκε το ματς του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον ΑΟΚ, του οποίου και φυσική έδρα είναι το Δημοτικό Γήπεδο της Καβάλας. Ο Άρης κατάφερε και έφυγε νικητής με ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα ο Μπαρτσιάνι έπιασε την κεφαλιά και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, έπειτα από σέντρα του Παππά. Το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους βρήκε την Καβάλα να προηγείται 1-0 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης αντέδρασε.

Στο 64΄ λεπτό ο Καπνίδης επίσης με κεφαλιά επανέφερε την ισορροπία στο σκορ για να έρθει ο Πόι στο 83ο λεπτό να λυτρώσει τους «κίτρινους», ολοκληρώνοντας την ανατροπή!

ΚΑΒΑΛΑ: Aθανασίου, Σταματόπουλος, Λιόλιος, Μαργαρίτης, Δέντσας, Παληγιώργος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Κανούλας (64′ Δουμάνης), Καζάκης

ΑΡΗΣ:  Τζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβo, Παυλίδης (64′ Ντούνης), Ν΄Λουντούλου (69′ Πόι), Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης.

To Top