ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρεκόρ πόντων για Κοέν και Τσούπκοβιτς στην Α1

Ο Δημήτρης Πρίφτης άνοιξε το ροτέισον και χθες και είδε δύο παίκτες του να έρχονται από τον πάγκο, να δίνουν λύσεις και να κάνουν ρεκόρ πόντων στην φετινή Α1.

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ από την ιστοσελίδα του “δεν συμπλήρωσε ούτε 10 λεπτά στο παρκέ ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς όμως πρόλαβε να σημειώσει οχτώ πόντους στην καλύτερη φετινή επίδοση του καθώς είχε επτά στο ματς της Τρίπολης με τον Αρκαδικό. Το ίδιο έκανε και ο Τζέικ Κοέν με 11 πόντους. Ο Ισραηλινοαμερικανός είχε σημειώσει 10 στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό”.

Υπήρξαν κι άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από την χθεσινή νίκη του Άρη επί της Κηφισιάς:

* Κορυφαίος του Άρη για ακόμη μία φορά ήταν ο Οκάρο Ουάιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ κέρδισε για 4η συνεχόμενη αγωνιστική τον άτυπο τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του Άρη –βάσει ranking- και 5η στις εννιά αγωνιστικές.

* Αυτή ήταν η 380η εμφάνιση του Μιχάλη Πελεκάνου στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και με αυτήν ανέβηκε στη 13η θέση της σχετικής λίστας, προσπερνώντας έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Αντώνη Ασημακόπουλο.

* Στην πρώτη 40άδα της ίδιας λίστας μπήκε ο Βασίλης Ξανθόπουλος συμπληρώνοντας 291 συμμετοχές με τις οποίες ξεπέρασε τους Καϊμακόγλου, Κακιούζη και «έπιασε» στην 38η θέση τους Γκαγκαλούδη και Φώτση.

To Top