Νίκη 2-1 της ΑΕΚ επί της Βέροιας, μύλος με πανηγυρισμό-ντροπή από Κατίδη (video)

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τη Βέροια με γκολ του Κατίδη στο 85ολεπτό κι ενώ 10 λεπτά νωρίτερα, ο Ολαϊτάν είχε ισοφαρίσει για τη Βέροια σε 1-1 το γκολ του Φούντα από το τρίτο μόλις λεπτό.

Μετά το γκολ του Κατίδη έγινε μύλος από τον άκρως προκλητικό πανηγυρισμό από τον Γιώργο Κατίδη. Ο παίκτης της ΑΕΚ σκόραρε, πέτυχε το 2-1 και κατευθυνόμενος προς την εξέδρα χαιρέτησε ναζιστικά έχοντας φροντίσει πρώτα να βγάλει τη φανέλα του.

Ο χαιρετισμός του Γιώργου Κατίδη! από kokoretsi

 

Ο Γιώργος Κατίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, όσον αφορά στον ναζιστικό πανηγυρισμό του και υποστήριξε ότι αφιέρωνε το γκολ στον Παυλή και δεν είχε καμία σχέση με όσα του καταλογίζουν…

«Θέλω να λύσω μια παρεξήγηση. Δεν σημαίνει κάτι αυτό για μένα. Έδειχνα στην κερκίδα τον Μιχάλη Παυλή και αφιέρωνα το γκολ. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θέλω να χαρώ την νίκη. Δεν έχουν να κάνουν με μένα αυτά τα πράγματα. Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να χαρώ την νίκη…» είπε ο Κατίδης.

ΣΚΟΡΕΡ: 3′ Φούντας, 85′ Κατίδης – 75′ Ολαϊτάν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθήνας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 85′ Κατίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γκερέιρο, Κορδέρο, Ρίκκα (82′ Ανάκογλου), Φούντας (29′ λ.τ. Κατίδης), Πετρόπουλος, Τσουμάγκας (73′ λ.τ. Τσουκαλάς), Βλάχος, Μπουγαΐδης, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής.
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Τζημογιάννης, Καλτσάς (46′ Καρλίνιος), Ορέστες, Κόστλι, Αμαραντίδης, Γεωργέας, Καλογέρης (86′ Μοκάκε), Ιωάννου, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν

 

To Top