ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη 8άδας, ψυχολογίας και γοήτρου θέλει απόψε ο Άρης στο Παλέ κόντρα στον ΠΑΟΚ (PRESSARIS LIVE, 20.00)

Την τρίτη του σερί νίκη θέλει να πετύχει απόψε ο Άρης στο Παλέ, υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ στις 20.00. Νίκη για γόητρο, ψυχολογία αλλά και για πλέι οφ για τους «κιτρινόμαυρους».

Μετά τις νίκες κόντρα σε Λάρισα και Ηρακλή, ο Άρης στοχεύει ξανά στην κατάκτηση των δύο βαθμών που θα τον φέρουν στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας και εντός της ζώνης των πλέι οφ κι ενώ «χρωστάει» ακόμα ένα ματς με αντίπαλο τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Στην κατάταξη ο Άρης βρίσκεται στην 10η θέση με 22 βαθμούς (6Ν – 10Η) και έναν αγώνα λιγότερο, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στην 6η θέση με 24 βαθμούς (8Ν – 8Η).

Ο Σάββας Καμπερίδης έχει στη διάθεσή του όλους παίκτες και άπαντες στο κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να τα καταφέρουν. «Θέλουμε πολύ τη νίκη, το κίνητρο είναι αυξημένο, οπότε η πνευματική ετοιμότητα, η διαχείριση των συναισθημάτων στις κρίσιμες στιγμές, πιθανόν να ορίσουν το νικητή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Άρη.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει τρεις απουσίες, αυτές των τραυματιών Μήτρου-Λονγκ, Παπασάβογλου και τον Τσαλμπούρη, ο οποίος χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ ο πρώτος έχει αντικατασταθεί από τον Τζος Κάρτερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κορομηλάς, Πουρσανίδης Γ. και Συμεωνίδης, ενώ στο ματς του Α’ γύρου ο Άρης είχε ηττηθεί με 75-64.

 

To Top