ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα των υπογραφών! Σάσα-Άρης: “Ευτυχισμένοι μαζί”!

Ο Λούκας Σάσα θα φοράει τη φανέλα του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάντοτε, μια και είναι η σχέση του με τους κιτρινόμαυρους μπήκε στη φάση των… υπογραφών. 

Όπως σημειώσαμε χθες το… χάπι εντ που όλοι περιμέναν, ομάδα και παίκτης είναι προ των πυλών. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει συμφωνήσει προφορικά εδώ και αρκετό καιρό με τους κιτρινόμαυρους, απέμεναν οι τελευταίες λεπτομέρειες, οι οποίες και… καθαρογράφονται προκειμένου να μπουν οι τελικές υπογραφές.

Η επικύρωση της συμφωνίας, επί της ουσίας θα καταγράψει την αμοιβαία σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές. Σχέση που με μια πρόταση θα μπορύσε να ειπωθεί ως το: “Ευτυχισμένοι μαζί”.

Να σημειωθεί ότι στο τραπέζι έπεσε το νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων ως προς τα βασικά σημεία. Το ίδιο έγινε και με συγκεκριμένες οικονομικές λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Τα πρώτα δεδομένα αναφέρονται σε τριετές συμβόλαιο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό άλλες λεπτομέρειες, όπως π.χ. ρήτρες κτλ.

Μετά την ανταλλαγή των συμβολαίων, όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας, με τις υπογραφές, με πιο πιθανή μέρα την ερχόμενη Δευτέρα, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, αλλά και την έλευση του ατζέντη του Σάσα από το Σπλιτ της Κροατίας, όπου βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

To Top