ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νίκιτς: “Οικογένεια ο Άρης, καλύτερη εμπειρία ο κόσμος με την Μπόκα”!

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕ Λευκίμης, μίλησε για την πρόσφατη επιτυχία της ομάδας στο κύπελλο και φυσικά δεν ξέχασε την… οικογένεια του, τον Άρη.

Τα σημεία που αναφέρθηκε ΅στον Άρη ο έμπειρος μέσος στην συνέντευξη που έδωσε στο kerkyrasportnews.gr:

“Ήρθαμε στην Ελλάδα το 1984 και μείναμε έως το 1988, ο πιο σημαντικός σταθμός στην καριέρα του πατέρα μου στην Ελλάδα ήταν ο Άρης, σαν οικογένεια από τότε είμαστε «Αρειανοί». Συχνά πήγαινα στο γήπεδο, όμως δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έμεινε μέσα μου η «κιτρινόμαυρη φλόγα».

Σίγουρα χάρηκα την άνοδο με τον Άρη. Βέβαια, κάναμε κάτι αυτονόητο, επαναφέραμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. H ομάδα είχε πέσει κυρίως για μη αγωνιστικούς λόγους και πολλές φορές έχω πει μπράβο στον κ. Καρυπίδη που έχει στηρίξει την ομάδα και την επανάφερε τα τελευταία χρόνια εκεί που ανήκει. Είναι όμως μία ομάδα που υποστηρίζω, καθώς έχει παίξει και ο πατέρας μου εκεί. Εγώ κατάφερα να αγωνιστώ σε μεγάλη ηλικία, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Προσωπικά χάρηκα πολύ αυτή την άνοδο.

Καλύτερη εμπειρία θεωρώ πώς ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα μπροστά στον κόσμο του Άρη, το φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς, το Κλ. Βικελίδης ήταν γεμάτο είναι μία εμπειρία που θα μου μείνει για πάντα.

To να παίξω στην αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα, η οποία έμελλε να γίνει η «ομάδα της καρδιάς μου», με την οποία έχω μεγαλώσει και που ο πατέρας μου άφησε το στίγμα του, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ήταν κάτι «γραφτό» πιστεύω να συμβεί. Από όταν ήρθα στην Ελλάδα τρείς φορές έφτασα κοντά στον Άρη. Στην Ελλάδα με έφερε ο θρύλος του Άρη και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ντίνος Κούης. Δεν έτυχε να αγωνιστώ νωρίτερα και αυτό ήρθε στην προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία των 34 ετών. Είναι κάτι που μέσα μου ήθελα πάρα πολύ. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα που έπαιξα μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και που άφησα και εγώ ένα μικρό «σημάδι» στην ομάδα αυτή”.

 

To Top