ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φοιρός για τις αναμετρήσεις με Πλατινί και Ρόσι…

Για το πλούσιο ταλέντο που διέθετε το Ελληνικό ποδόσφαιρο στη δεκαετία 70-80,μίλησε o Γιώργος Φοιρός  πριν λίγες ημέρες όταν βρέθηκε στο χωριό Εμ. Παπάς στο φιλικό των Βετεράνων του Άρη με την τοπική ομάδα.

Μιλώντας στο “Σερραϊκόν Θάρρος” αναφέρθηκε στην εμπειρία της αναμέτρησης με μεγάλες μορφές του Ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου(Ρέπ, Πλατίνι, Ρόσσι)…

Όπως είπε: “Πραγματικά ήταν πολύ ωραία, οι αναμνήσεις γυρνούν κάθε φορά που είμαστε στα γήπεδα και μέσα από τις παλιές φωτογραφίες και τα βίντεο της εποχής κρατάμε τις στιγμές εκείνες. Ήταν πολύ όμορφα χρόνια, όχι γιατί ήταν χρόνια της νιότης μας αλλά γιατί τα γήπεδα ήταν γεμάτα. Νοιώθω ικανοποιημένος όταν τα θυμάμαι, τα λέμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας. Είμαι γεμάτος όταν τα θυμάμαι.

Τώρα για την ουσία του τι κρατάμε από εκείνη την εποχή σας θα σας πω ότι στεκόμασταν μπροστά σε αυτούς τους παίκτες γιατί υπήρχε πλούσιο ταλέντο. Είμασταν πίσω σε θέματα εκγύμνασης και τακτικής. Αν αγωνιζόταν σήμερα ο Δεληκάρης, ο Κούδας, ο Χατζηπαναγής, ο Μίμης Παπαϊωάννου και πολλοί άλλοι θα αγωνιζόταν στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης”.

To Top