Νίκος Αναστόπουλος στο PRESSARIS: “Ο Άρης, ο κόσμος του και το τι έγινε το καλοκαίρι”

Η παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ θα αποτελούσε σημείο αναφοράς εκ προοιμίου τις παραμονές ενός αγώνα με τον Άρη. Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις γι αυτό. Μια παρουσία, η οποία έρχεται λίγες βδομάδες μετά τις συζητήσεις με τον Άρη για να αναλάβει τον κιτρινόμαυρο πάγκο. Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στο PRESSARIS πριν από την πρώτη σέντρα της χρονιάς.

Διαβάστε τι είπε ο Αναστόπουλος στο PRESSARIS:

Ξεχωριστή η χρονιά φέτος για όλες τις ομάδες…

“Ναι, πράγματι. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Πολλές απ’ αυτές αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα που έχουν αντίκτυπο στο ρόστερ και στην ποιότητα τους. Ο Άρης και ο ΟΦΗ είναι δυο απ’ αυτές…”

Ποιο είναι το σχόλιο σας για το παιχνίδι αυτό του Κλεάνθης Βικελίδης;

“Το παιχνίδι έρχεται πολύ νωρίς στη σεζόν και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη…”

Ξεχωριστό παιχνίδι για εσάς λόγω Άρη φυσικά…

“Ο Άρης είναι για μένα ένα ξεχωριστό κομμάτι στη καριέρα μου. Ποτέ δεν ξεχνώ τις μέρες όπου πέρασα στη Θεσσαλονίκη. Το έχω πει πολλές φόρες και θα το επαναλάβω ότι ο Άρη για μένα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Έχω εισπράξει την αγάπη του κόσμου στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσω με τους διοικούντες του Άρη”.

Τι έγινε τελικά το καλοκαίρι και ενώ ήρθατε στη Θεσσαλονίκη και μιλήσατε, παραμείνατε στον ΟΦΗ;

“Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί οι συζητήσεις να μην καρποφόρησαν αλλά στη ζωή και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις πως μπορούν να έρθουν τα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω πάλι τον κόσμο που με περίμενε εκείνη τη μέρα στο γήπεδο και μου εξέφρασε για μια ακόμη φορά την αγάπη του μπροστά στην προοπτική να αναλάβω ξανά την ομάδα… Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο”.

To Top