Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Σάντος: πήρε… Γλύκο αντί Βελλίδη!

Είπαμε κι εμείς ότι κάτι άλλαξε. Ο Φερνάντο Σάντος ξεπέρασε τον εαυτό του και το απέδειξε για μια ακόμη φορά με τις κλήσεις του στην Εθνική ομάδα!

Ο Σάντος ανακοίνωσε πριν από λίγο την αποστολή των αγώνων με Λετονία και Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 για την Εθνική ομάδα και μέσα σε αυτήν δεν είναι ο Μάρκος Βελλίδης, τον οποίο πήρε μόνο στην αποστολή του φιλικού με την Νορβηγία χωρίς να τον χρησιμοποιήσει… Κάτι σαν καψώνι δηλαδή.

Αντίθετα, πήρε τον Γλύκο του ΠΑΟΚ, κρίνοντας προφανώς από τις… “εξαιρετικές” εμφανίσεις του στην Ευρώπη. Oι άλλοι δυο πορτιέρο είναι οι… Τζόρβας και Καρνέζης.

Αναλυτικά: Καρνέζης, Γλύκος, Τζόρβας, Τοροσίδης, Βύντρα, Μαλεζάς, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Σπυρόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Κατσουράνης, Μανιάτης, Δημούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Μαυρίας, Νίνης, Σαμαράς, Γκέκας, Μήτρογλου, Αθανασιάδης.

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 3/9/2012 και ώρα 12:00 στις Suites Βουλιαγμένης και η πρώτη της προπόνηση (ανοιχτή) θα γίνει την ίδια ημέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

To Top