Ναζλίδης στο PRESSARIS: “Αγάπη για τον Άρη, θλίψη για τα προβλήματα”

Ο Θωμάς Ναζλίδης έκανε αίσθηση με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Άρη με τον Πλατανιά. Αν και στο στρατόπεδο των νικητών, ομολόγησε ότι εξαιτίας της αγάπης του για τους κίτρινους, δεν του επέτρεψε να χαρεί την επιτυχία της ομάδας του.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, ο οποίος μίλησε από τα Χανιά για τα όσα έγιναν χθες…

Θωμά, έκαναν αίσθηση οι δηλώσεις σου, μετά τον αγώνα. Το γνωρίζεις ότι σχολιάστηκαν;

“H αλήθεια είναι ότι δόθηκαν κάπως υπερβολικά οι δηλώσεις μου. Σίγουρα δεν είπα ότι είμαι λυπημένος, αλλά είμαι χαρούμενος για την ομάδα που αγωνίζομαι, τον Πλατανιά γιατί πετύχαμε μια μεγάλη νίκη επί μιας τόσο μιας μεγάλης ομάδας. Από την άλλη όμως είναι περίεργο το συναίσθημα που έζησα”.

Τι εννοείς;

“Τα συναισθήματά μου ήταν περίεργα γιατί τον Άρη τον υποστηρίζω από μικρό παιδί. Παρακολουθώ την πορεία της και μαθαίνω τα νέα της. Δεν έκρυψα ποτέ την συμπάθειά μου για τον σύλλογο. Γι αυτό λέω ότι ήταν περίεργα τα συναισθήματα…”.

 Σε στενοχωρεί αυτό που βλέπεις σήμερα;

“Ποιος δεν στενοχωριέται στον Άρη. Και όχι μόνο. Όλοι στεναχωριούνται για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Άρης. Ο κάθε υγιής φίλαθλος θέλει να είναι δυνατές ομάδες όπως ο Άρης και η ΑΕΚ ώστε να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα”.

 Ποια είναι τα συναισθήματά σου για τον Άρη;

“Οικογενειακώς είμαστε Άρης. Είναι η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρός. ‘Έχω έρθει στο Κλεάνθης Βικελίδης πολλές φορές ως φίλαθλος. Όπως είπα και μετά τον αγώνα έχω δει παιχνίδια από τη θύρα 3”.

Ο Άρης βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο…

“Στεναχωριέμαι για τον Άρη και για όσα συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι όμως μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα. Χαίρομαι, από τη μια, που ο Πλατανιάς στην παρθενική του σεζόν στη Σούπερ Λιγκ έχει αυτή την αξιοπρόσεκτη πορεία. Μου προκαλούν όμως θλίψη και στεναχώρια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης. Μακάρι να βρει τον δρόμο του”.

 

 

Στον Πλατανιά γίνεται πολύ καλή δουλειά. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και είμαστε όλοι αγαπημένοι. Αυτό φαίνεται και στην εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να συνεχιστεί αυτό και στα επόμενα παιχνίδια.

 

To Top