«Αποθεραπεία» με 4 σημεία‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μετά από ένα «γεμάτο» Σαββατοκύριακο με 10/14 σημεία στα «Μονά», 7/15 «Μπόμπες» και τη χθεσινή μεγάλη επιτυχία στο «Σύστημα» με 248€ καθαρό κέρδος (σ.σ: η τύχη μας γύρισε την πλάτη καθώς αν η Λυών επικρατούσε τότε το ταμείο θα ήταν πολύ μεγαλύτερο) σήμερα πάμε με μικρό ποντάρισμα.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι της ημέρας στα «Μονά» έρχεται από τη Β’ Γαλλίας καθώς πάμε με τον «Άσσο» της Μονακό κόντρα στη Σατορού σε απόδοση 1.60 στην Expekt. Επίσης στα «Μονά» ποντάρουμε στον «Άσσο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) σε απόδοση 1.91 στην Betvictor. Στις «Μπόμπες» περιλαμβάνεται το Over 2.5 στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό που πληρώνει 2.75 στον William Hill, αλλά και το Χ2 της Ντέγκερφορς με αντίπαλο τη Χάμαρμπι που προσφέρεται σε απόδοση 2.08.

 

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Μπάσκετ, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

To Top