ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ναλμπάντης: “Αγαπημένος ο Συρόπουλος, άρχοντας και μάγκας ο Καμπάνης”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Ναλμπάντης μίλησε με αφορμή τις επετείους από τις απώλειες των Βαγγέλη Συρόπουλου και Νίκου Καμπάνη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τον Βαγγέλη Συρόπουλο που έφυγε από την ζωή:

Εκείνη την εποχή επειδή παίζαμε αρκετά χρόνια μαζί δενόμασταν. Ξεπροβόδισα τον Βαγγέλη τον φίλο μου. Ήμασταν κολλητοί. Με συγκίνησες πολύ που θυμάστε την ιστορία μας. Είναι το βασικό. Όταν η ιστορία γράφεται με καθαρά γράμματα μας κάνει υπερήφανους. Στεναχωρήθηκα που έπιασε πάτο ο Άρης, γιατί έχασε πολύ κόσμο. Η μεγάλη μου εγγονή που είναι 12 χρονών με ρωτάει αν θα κερδίσουμε ποτέ.

-Για το πως πρέπει να είναι η ομάδα:

Όταν λες ομάδα πρέπει να είσαι συντονισμένος. Πρέπει να ξέρουν μεταξύ τους τι κάνει ο καθένας. Εδώ στην Ελλάδα μόνο ομάδες δεν υπάρχουν. Στο ελληνικό πρωτάθλημα βλέπουμε πια ότι δεν είναι γεμάτο το γήπεδο. Πρέπει να υπάρχει ένα πρόγραμμα στις ομάδες. Στη δική μας εποχή πάλι παίρναμε παιδιά να βοηθήσουν την ομάδα αλλά όχι οι ξένοι να είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. Πρέπει οι διοικήσεις να κάνουν σταθερές ομάδες.

-Για του φιλάθλους:

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με του μεσάζοντες γι’ αυτό και εγώ δεν ασχολούμαι. Εγώ το ξεκαθάρισα να μην με μπερδεύουν στις μεταγραφές όταν ήμουν προπονητής. Μου αρέσει ο Άρης να κερδίζει γιατί χαίρομαι και για τις εγγονές μου.

-Για το ελληνικό στοιχείο:

Αν έχει κάποιον που έχει πολλά λεφτά να κάνει επιλεγμένες καλές μεταγραφές. Αυτό μπορεί να το κάνει ο Άρης αν έχει μεγάλο χρηματοδότη.

-Για την εποχή που ήταν ο ίδιος στον Άρη:

Εκείνη η εποχή ήταν τελείως διαφορετική εποχή. Από τότε που έγινε καθαρά επαγγελματικό το ποδόσφαιρο μπήκαν μέσα άλλοι για διάφορα συμφέροντα. Η μεγαλύτερη καταστροφή του Άρη ήταν η διοίκηση του Σούπερ 3 επί εποχής Κοντομηνά.

-Για τον Άρη:

Μακάρι αυτοί που διοικούν τον Άρη να το κάνουν για χρόνια.

-Για τον Συρόπουλο:

Ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης. Τα έδινε όλα. Εκείνη την εποχή ήμασταν πολύ δεμένοι και παίζαμε πολλά χρόνια μαζί. Πάντα είχε τον Άρη μέσα στην καρδιά του. Στην δική μας εποχή ο Άρης δεν έχανε ποτέ από τον Π.Α.Ο.Κ. Ο Βαγγέλης ήταν αυθόρμητος. Του έλειπε μπόι αλλά μέσα στον αγώνα δεν καταλάβαινε τίποτε.

-Για τον Καμπάνη:

Είχε και την εφημερίδα που ό,τι ήθελε το έκανε αλλά ήταν και στον χώρο. Ήταν άρχοντας και μάγκας.

-Για αυτά που θέλει για τον Άρη:

Να είναι συντονισμένοι, δεμένοι και φιλάθλους καινούριους. Προχθές που νίκησε ο Άρης με έπαιρνε η εγγονή μου και πανηγύριζε. Εγώ λέω σε όλα τα παιδιά για τον Άρη. Να κάνει η ομάδα μας καινούριους φιλάθλους.

-Για την αποβολή του από το ματς τότε:

Είμαι περήφανος για αυτό που έγινε τότε. Έφαγα δύο χρόνια τότε εκτός παιχνιδιού και μετά ήταν 21η Απριλίου και ο Ασλανίδης μας τα χάρισε. Όταν τελείωσε το παιχνίδι πήγα να μιλήσω στον διαιτητή

-Για το ματς με την Καβάλα:

Έγινε μια φάση έξω από την μεγάλη περιοχή και o διαιτητής δίνει πέναλτι. Πήγα και τον ρώτησα τι είπε και ότι δεν θέλουμε να μας δίνει αβάντα με πέναλτι.

-Για το μήνυμα του για τον κόσμο του Άρη:

Θέλω ο κόσμος να κάνει υπομονή και η διοίκηση να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για το μέλλον. Να ενισχύεται ο Άρης και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Σαν την ιστορία του Άρη δεν υπάρχει άλλη.

To Top