Ναντ – Τουλούζ 3-1: Ολική ανατροπή μέσα σε 11′

Η Ναντ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, έκανε την ανατροπή μέσα σε 11 λεπτά κόντρα στην Τουλούζ και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ πήρε τη νίκη, επικρατώντας 3-1 στην 4η αγωνιστική της Ligue 1.

Ολική ανατροπή πέτυχε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Ναντ, καθώς αν και βρέθηκε να χάνει 1-0 από την Τουλούζ, χρειάστηκε μόλις 11′ για κάνει την απόλυτη ανατροπή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική της Ligue 1 και να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με το σουτ του Ζιροτό να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι στο 11′, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό.

Στην πρώτη προσπάθειά της η Τουλούζ βρήκε δίχτυα, με τον Αμπουκλάλ. Ο 22χρονος Μαροκινός μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα του, μετά από κακή αμυντική λειτουργία της Ναντ. Στο 25′ τα “καναρίνια” έχασαν διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με τον Φαμπιό να αγγίζει δύο φορές το γκολ, πρώτα με σουτ, με τον Ντούπε να λέει “όχι” και σε δεύτερο χρόνο με κεφαλιά.

Τελικά, το 1-1 ήρθε στο δεύτερο μέρος, με τον Γκεσάν να παίρνει την μπάλα στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Σαϊμόν και με κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-1 στο 50′, σκοράροντας και το πρώτο του γκολ με φανέλα της Ναντ.

Πέντε λεπτά αργότερα, από σκόρερ έγινε δημιουργός. Έκανε τη σέντρα από τα αριστερά κι ο Μοχάμεντ διεύρυνε το προβάδισμα, με κεφαλιά. Στο 61′ ο Αιγύπτιος έστρωσε με το στήθος στον Σιμόν την μπάλα μέσα στην περιοχή κι εκείνος έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε για το τελικό 3-1.

ΝΑΝΤ: Λαφόν, Καστελετό, Ζιρότο, Παλουά, Φάμπιο (59′ Κορχία), Μερλέν (74′ Απιά), Τσιριβέγια, Μουτουσαμί (46′ Μπλας), Κοκό (46′ Μοχάμεντ), Σάιμον (80′ Ντουκέτ), Γκεσάν.

ΤΟΥΛΟΥΖ: Ντούπε, Νικολαΐσεν, Ντέσλερ (79′ Μπιακολό), Ρουάλο, Μπούμεν, Ντεζαγκερέ (69′ Σαϊμπί) Σπίερινγκς, Αμπουκλάλ, Νταλίνγκα, Μπεγκραουί (46′ Οναϊγόου), Ραταό (59′ Ζαντέν).

To Top