Ναυάγιο με Φερνάντεζ λόγω Άρη Λεμεσού!

Η υπομονή έχει και τα όρια της για τον Πανιώνιο που όπως φαίνεται αυτά ξεπεράστηκαν. Οι «κυανέρυθροι» απέσυραν την πρόταση που είχαν κάνει στον Ντάριο Φερνάντεζ αφού παράταση στην παράταση πήγαινε μακριά η μέρα που θα αποφάσιζε ο Αργεντινός αν θα έλεγε το «ναι». 

Η νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ έριξε και τις σπόντες προς τον πρώην ποδοσφαιριστή (και) του Άρη, αφού θεωρεί πως χρησιμοποίησε την πρόταση του Πανιωνίου που είχε στα χέρια του ως διαπραγματευτικό μέσο για να βρει σε κάποια άλλη ομάδα καλύτερο συμβόλαιο. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 33χρονος άσος οδεύει προς τον Άρη Λεμεσού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: 

«Μετά τη λήξη της τρίτης εβδομαδιαίας παράτασης που ο ίδιος είχε ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόσυρση της πρότασης που είχε καταθέσει στον Ντάριο Φερνάντεζ για συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους. Μία πρόταση που την δεδομένη χρονικά στιγμή αποτελούσε και υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μας. Όμως η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θεώρησε υποχρέωσή της να δώσει την δυνατότητα στον Ντάριο Φερνάντεζ να επιστρέψει στην «ομάδα της καρδιάς του». 

Ο ίδιος όμως φαίνεται πως εκλαμβάνει αυτή την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ως ευκαιρία για να διαπραγματευτεί καλύτερο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, σε άλλη χώρα, σε άλλη… ήπειρο. 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στον αγωνιστικό σχεδιασμό της, χωρίς να περιμένει τον Ντάριο Φερνάντεζ, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

To Top