ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ναφτί: “Πέρασα όμορφα στον Άρη, ο κόσμος να συνεχίζει να τον υποστηρίζει με θέρμη”

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς εντυπωσιάζει με τη Λεγκανές και ο προπονητής του, Μεχντί Ναφτί, μίλησε με αφορμή την πορεία του Σέρβου. Αφού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ρατζέβολιτς ρωτήθηκε και για τον Άργ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για δυο χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Gazzetta για τους κιτρινόμαυρους.

Τη διετία 2009-2011 περάσατε από τον Άρη ως ποδοσφαιριστής. Τι συναισθήματα σάς άφησε το πέρασμά σας; Τί θυμάστε περισσότερο;

«Πέρασα πολύ όμορφα στον Άρη στην Ελλάδα. Ολοκληρώσαμε τη χρονιά σε υψηλή θέση, παίξαμε στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού και παρότι χάσαμε, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ατμόσφαιρα. Στον Άρη υπήρχε πολύ μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο και πίεση για το αποτέλεσμα. Ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές με τον Αρη. Είχαμε φοβερούς παίκτες όπως ο Αμπρέου, ο Κόκε, ο Τόνι Κάλβο. Απόλαυσα και τις δύο χρονιές που αγωνίστηκα στον Άρη, γιατί εμένα μου αρέσει να παίζει μπροστά σε φανατικό κοινό, σε εχθρικές έδρες, με πίεση. Μια μέρα θα μου άρεσε να επιστρέψω και να εργαστώ στην Ελλάδα».

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στους οπαδούς του Άρη;

«Να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα, όπως έκαναν πάντα. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Εύχομαι στον Άρη να συνεχίσει να αποτελεί ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα και να τερματίζει ψηλά στη βαθμολογία».

To Top