ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάντα ανοιχτές οι μεταγραφικές κεραίες, κρούσεις και αναμονή για τις τελικές κινήσεις

Για νέα παράταση, στην έκδοση απόφασης για την υπόθεση Ντουρμισάι και την τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών που τελεί σε αναστολή, ενημέρωσε χθες το CAS μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, κάτι που σημαίνει και τυπικά ότι ο Άρης θα κινηθεί και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διανύσει δέκα μέρες.

Σε ό,τι αφορά λοιπόν τα μεταγραφικά ζητήματα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν προχωρήσει σε κάποιες κρούσεις σε υποψήφιους στόχους και μπήκαν στη διαδικασία διαπραγματεύσεων, έχοντας ως πρώτο μέλημα να κλείσουν κάποιους από αυτούς μέχρι το τέλος του μήνα.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης έχει ήδη συμφωνήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια με τον Λουίς Πάλμα (ακραίος επιθετικός), ενώ έχει ρίξει το βάρος κατά σειρά σε φορ, στόπερ, επιτελικό μέσο και δεξιό μπακ, χωρίς να αποκλείει κάτι ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει και σε άλλες θέσεις, εν όψει και του καλοκαιριού.

Επίσης, σημαντικό θέμα παραμένει η… απαλλαγή των κιτρινόμαυρων από τα συμβόλαια των ανενεργών παικτών όπως είναι οι Μήτρογλου, Ντουάρτε, αλλά και του Χαΐροβιτς.

To Top