ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να βγάλει νεύρο, να δείξει αντίδραση για να φύγει από την Τούμπα με το “διπλό”! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Τρεις “στροφές” πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ, με διπλό στόχο!

Οι “κιτρινόμαυροι” με νίκη θα εξασφαλίσουν -και μαθηματικά- το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ θα ανακτήσουν και πάλι το προβάδισμα για να τερματίσουν στην 2η θέση. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει 59 βαθμούς, ο σημερινός του αντίπαλος είναι στους 61. Η διαφορά του Άρη αυτή τη στιγμή, από την 5η θέση που δεν δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, είναι στους +7.

Οι εμφανίσεις στα πλέι οφ έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και όπως είναι λογικό, στον Άρη θέλουν να δείξουν αντίδραση στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν, φεύγοντας με το “διπλό” από την Τούμπα.

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε τελικά στην αποστολή του Γιώργο Δεληζήση που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ εκτός έμεινε για ένα ακόμα ματς ο ανέτοιμος, Έργκυς Κάτσε.

Η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Μπουσέ, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Σάσα, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Σάντε Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο Φελίπε, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ θα διευθύνει άλλο ένα ντέρμπι του Άρη στα πλέι οφ, αυτή τη φορά το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ όρισε τον Λευκορώσο διαιτητή να σφυρίξει άλλο ένα κρίσιμο ματς του Άρη, μετά από εκείνο κόντρα στην ΑΕΚ, στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο οποίο είχε κάνει σοβαρά λάθη και μεταξύ άλλων έδωσε δύο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων!

Βοηθοί του Κουλμπάκοφ θα είναι οι συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζουκ και Άλεχ Μασλίνκα, τέταρτος ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) και στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Τζόει Κουλ με AVAR τον Μιχάλη Παπαδάκη (Ηρακλείου).

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Θόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας).

 

To Top