«Να είναι ο κόσμος δίπλα μας»

Για την ήττα της πρεμιέρας από τον Ηρακλή και τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, μίλησε ο βολεϊμπολίστας του Άρη, Χρήστος Κιόσης. 

«Μας στεναχώρησε όλους το αποτέλεσμα αυτό. Μας πείσμωσε, ωστόσο, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι. Δεν τα παρατάμε και θα συνεχίσουμε» είπε μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, ενώ τόνισε για την παρουσία του κόσμου στο Αλεξάνδρειο: «Ο κόσμος μας βοήθησε πράγματι πολύ και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας. Παίρνουμε 100% πάνω μας και μας βοηθάει απίστευτα. Το θέμα είναι να τους δίνουμε χαρές».

Δεν παρέλειψε να πει ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη, ώστε να καταλάβουμε τι γίνεται, αλλά αν εμείς δίνουμε το 100% δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τους στόχους της ομάδας επισήμανε: «Εμείς θέλουμε να βγούμε Ευρώπη και ό,τι παραπάνω καταφέρουμε».

Πρόσθεσε και το πότε θα αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα: «Είναι πολύ νωρίς και θα αρχίσουμε να βγάζουμε τι γίνεται μετά τη διακοπή για την Εθνική».

Για το διπλό του Φοίνικα Σύρου επί του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Ο Φοίνικας Σύρου αναμενόμενα κέρδισε τον Παναθηναϊκό, διότι έχει δυναμώσει πάρα πολύ φέτος εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, έκανε ένα κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Λαμία: «Θέλουμε το Σάββατο να έρθει ο κόσμος και να μας στηρίξει κι ας αφήσει όλα τα υπόλοιπα σε εμάς».

To Top