“Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, τον περιμένουμε στην πρεμιέρα, όλοι στη Μίκρα”!

Τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους φίλους του Άρη, σε όλους τους φίλους του βόλεϊ. Μέσα από το PRESSARIS θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε για την ομάδα μας στο βόλεϊ.

Ο Άρης πάντα σήκωνε ψηλά την σημαία και ήταν η πρώτη ομάδα εκτός Αθήνας που κατέκτησε το πρωτάθλημα σπάζοντας το κατεστημένο Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Ο ίδιος είχα την τύχη να είμαι σε εκείνη την ομάδα που έγραψε ιστορία…

Μια χρονιά ξεκινάει με πολλά προβλήματα για το ελληνικό βόλεϊ, όπως και στα περισσότερα πρωταθλήματα της χώρας μας, αλλά στον Άρη γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια και ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία από την περσινή.

Οι υποχρεώσεις μας είναι αυξημένες καθώς συμμετέχουν στο CEV CUP και θα επιδιώξουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό , καθώς και στην Ευρώπη οι αγώνες είναι νοκ άουτ.

Το ξεκίνημα γίνεται το Σάββατο (13/10) στην Μίκρα, όπου φέτος θα είναι η έδρα μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και πρώτος αντίπαλος η Νίκη Αιγινίου.  Σε αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζονται λόγια, αλλά η προσπάθεια στο παρκέ για να πάρουμε την πρώτη νίκη και να ξεκινήσουμε τη δύσκολη προσπάθεια΄μας.

Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και υποσχόμαστε σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τον ευχαριστήσουμε. Γνωρίζουμε ότι η φετινή σεζόν γενικότερα για τον σύλλογο είναι εξαιρετικά δύσκολη και θέλουμε να δώσουμε μια ευχάριστη νότα μέσα από το βόλεϊ.

Θα τα λέμε συχνά μέσα από το Blog για τα θέματα της ομάδας. Χαίρομαι πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνούμε με αυτόν τον τρόπο.

Να είστε καλά! Σας περιμένουμε στο γήπεδο…

To Top