ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαριτωνίδης: “Ούτε η Μπόκα δεν έχει Μουσείο σαν του Άρη, ξεκινάμε τον ενιαίο σύλλογο βετεράνων”! (audio)

Η ζωντανή ιστορία του συλλόγου και ειδικότερα του βόλεϊ του Άρη, Κώστας Χαριτωνίδης, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία των βετεράνων του συλλόγου για τη δημιουργία ενός ενιαίου Πανελλήνιου συνδέσμου των τριών ομαδικών αθλημάτων: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ.

Μιλώντας στον Flash 99,4 και στο “Αθλητικό X-PRESS” τόνισε ότι: “Στο περιθώριο της κοπής πίτας των βετεράνων του μπάσκετ συζητήσαμε πολλά στο Μουσείο του μπάσκετ του Άρη. Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, αλλά ομολογώ ούτε η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει Μουσείο σαν του Άρη.

Δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι υπήρχαν εκπρόσωποι των βετεράνων τόσο του ποδοσφαιρικού Άρη όσο και του βόλεϊ. Ανάμεσα σε όλα όσα συζητήσαμε και είναι μάλιστα πολύ κοντινό να συμβεί είναι η ανάγκη να ιδρυθεί Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βετεράνων του Άρη σε αυτά τα τρία ομαδικά αθλήματα που είναι και τα πιο δημοφιλή, μπροστά και στην ενδυνάμωση και την ενότητα του Συλλόγου.

Είναι απαραίτητο για πολλούς λόγους. Για να έχει παντού πρόσβαση ο Άρης, αλλά και να υπάρχει η εμπειρία και η βοήθεια σε όλον τον σύλλογο”.

Ακούστε όλη τη συνομιλία εδώ:

To Top