ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελικά πλάνα και συγκέντρωση στο επόμενο “τρίποντο” για τον Άρη!

Τελικά πλάνα και συγκέντρωση στο επόμενο “τρίποντο” για τον Άρη! Οι κιτρινόμαυροι χωρίς άλλα προβλήματα από τραυματισμούς πλην της δεδομένης απουσίας του τιμωρημένου Φαμπιάνο, μπαίνει στην τελική ευθεία για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Τόλης Τερζής καταλήγει στις σκέψεις επί… χόρτου για την αναμέτρηση της Κυριακής. Εκ των πραγμάτων ο Φαμπιάνο θα απουσιάσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για να εκτίσει την ποινή του, οπότε στην άμυνα τα πρόσωπα θα είναι τα ίδια. Το κέντρο με τους Ετέμπο, Νταρίντα, Ρουπ αποτέλεσε το βαρόμετρο κόντρα στον ΟΦΗ κι αν τελικά γίνει μια αλλαγή, αυτή ίσως έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση του Ιτούρμπε από την αρχή, αντί του Λουίς Πάλμα.

Ο Παραγουανός πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, μετά από έναν χρόνο, έδειξε ενέργεια και διάθεση και σε συνδυασμό με την μέτρια εικόνα του Λουίς Πάλμα, του… ανοίξει τον δρόμο για τη βασική ενδεκάδα.

Το ζητούμενο είναι η συγκέντρωση στον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά τα πλέι οφ.

To Top