ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να κάνει το… χρέος του! Ο Άρης για τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Αραράτ Αρμένια (21:15, PRESSARIS LIVE)

Να κάνει το… χρέος του θέλει ο Άρης πετυχαίμοντας νίκη-πρόκριση κόντρα στην Αραράτ Αρμένια (21:15, PRESSARIS LIVE) στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League.

Οι κιτρινόμαυροι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Γερεβάν και θέλουν απόψε το βράδυ να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα τους περιμένει η Ντιναμό Κιέβου (10/8 και 17/8). Μέχρι τότε όμως, μεσολαβούν ενενήντα καθοριστικά λεπτά, όπου η νίκη-πρόκριση είναι μονόδρομος!

Αγωνιστικά, οι κιτρινόμαυροι θα στερηθούν τις υπηρεσίες και πάλι του Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος ακολούθησε τις προηγούμενες μέρες ατομικό πρόγραμμα, μια και δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του… Παράλληλα, από χθες ο Κάρλσον αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη διάρκεια της προπόνησης, αποχώρησε για προληπτικούς λόγους και σήμερα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Σίγουρα αναμένονται αλλαγές από τον Τόλη Τερζή, όπως προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς και στη χθεσινή συνέντευξη… “Οταν ένα παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά, ψάχνεις να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την εικόνα σου και την κατάσταση”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η Αραράτ Αρμένια κατεβαίνει σήμερα στο γήπεδο, έχοντας ένα επιπλέον επίσημο παιχνίδι στα πόδια της, μια και προέρχεται από την νίκη στην πρεμιέρα του Αρμένικου πρωταθλήματος με 3-1 επί της Αραράτ, στο οποίο μάλιστα έκανε εκτεταμένο ροτέισον.

Διαιτητής: Μισέλ Φάμπρι (Ιταλία)

Βοηθοί: Τζιοβάνι Μπατσίνι, Ντάριο Κετσόνι

4ος: Φεντερίκο Ντιονίσι

 

 

To Top