«Να κλείσουμε με νίκη τη χρονιά»

Νίκη για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2013 θα επιδιώξει αύριο η γυναικεία ομάδα του Άρη στις 18:00 κόντρα στον Επίκουρο. Οι «κιτρινόμαυρες» μετά την αναμέτρηση του Κυπέλλου που προκρίθηκαν κόντρα στην ομάδα της Πολίχνης θέλουν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης και στον αγώνα του πρωταθλήματος.

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και δεν παρασυρθούμε από το ρυθμό των αντιπάλων μας, πιστεύω ότι δε θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα και θα πάρουμε τη νίκη», επεσήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη η Μαρία Κοτέογλου.

Όσον αφορά στην προσωπική της απόδοση που από την αρχή της σεζόν είναι σταθερά πολύ καλή, δήλωσε: «Όχι μόνο η δική μου απόδοση αλλά και όλης της ομάδας, οφείλεται στην αυτοπεποίθηση που έχουμε ως ομάδα. Οι προπονήσεις που γίνονται, οι πολλές ώρες που περνάμε μέσα στο γήπεδο, καθώς και το γεγονός ότι όλα στο τμήμα δουλεύουν ρολόι είναι κάτι που εμείς ως αθλήτριες μπορούμε και το βγάζουμε μέσα στο γήπεδο».

Τέλος, η έμπειρη αθλήτρια του Άρη αναφέρθηκε και στον στόχο της φετινής αγωνιστικής περιόδου: «Πιστεύω ότι η άνοδος είναι μονόδρομος. Δεν το λέω από αλαζονεία αλλά γιατί ως ομάδα αν δεν το πετύχουμε θα έχουμε αδικήσει πολύ τον εαυτό μας».

To Top