Σούλης Παπαδόπουλος: “Πιστεύω να τα καταφέρουμε και πάλι”

Αισιόδοξος για την παραμονή του Άρη στη Σούπερ Λιγκ εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Αν και τόνισε πως εκκρεμεί η συνάντηση με τον Λάμπρο Σκόρδα για να αναλάβει τα ηνία των κιτρίνων, μίλησε σαν προπονητής της ομάδας και εμφανίστηκε δικαιωμένος για την επιστροφή του στον πάγκο. 

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και θα προπονήσει την ομάδα για πρώτη φορά.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

-το αν έχει ήδη συμφωνήσει με τον Άρη: «Ακόμη είμαι Αθήνα, σε λίγο μπορεί να είμαι Θεσσαλονίκη. Χθες πάντως στο γήπεδο δεν ήμουν. Ήμουν στη Νέα Σμύρνη. Δεν έχω αναλάβει ακόμη. Από πολλά πράγματα θα εξαρτηθεί αυτό. Αρχικά από το αν θα τελειώσει με τον άλλο προπονητή (σ.σ. Μιλίνκοβιτς). Θα πάω πάνω, θα μιλήσουμε και θα αποφασίσουμε».

-την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης: «Ό, τι είναι δύσκολη η κατάσταση είναι αλήθεια. Δεν ξέρω αν είναι πιο δύσκολη από πέρσι. Πέρσι ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τα ίδια προβλήματα υπήρχαν και πέρσι».

-τη γνώμη του για το δυναμικό του Άρη: «Πιστεύω πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές και ειδικά τους Έλληνες. Σίγουρα δεν ζήτησα εννιά μεταγραφές. Ο καθένας σκέφτεται και ζητά ό,τι θέλει. Σίγουρα έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα, κάποιους παίκτες. Θα γίνουν κάποιες κινήσεις. Το ρόστερ είναι αποδυναμωμένο. Το θέμα είναι να κάνεις τη διαφορά με αυτούς που έχεις. Πέρσι βελτιωθήκαμε πολύ στην πορεία με τους διαθέσιμους παίκτες. Πιστεύω να τα καταφέρουμε και πάλι».

-το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιστροφή του: «Ήταν άδικος ο τρόπος που έφυγα το καλοκαίρι και είχα στο μυαλό μου την επιστροφή. Ίσως ένας λόγος που δεν είχα εργαστεί μέχρι τώρα να ήταν κι αυτός».

To Top