“Να κοιτάξουμε μπροστά γιατί αλλιώς δεν υπάρχει αύριο”

Ο Άρης δεν μπορεί παρά να κοιτάξει μπροστά και να βρει τον τρόπο να διορθώσει τα λάθη του προκειμένου να μαζέψει νίκες και βαθμούς, σύμφωνα με τον Μπάμπη Οικονομόπουλο. 

Ο μέσος των κίτρινων μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό: «Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Άμα το κάνουμε δεν θα υπάρχει θετική συνέχεια».

Για την αλλαγή προπονητή και πως επέδρασε: «Καλώς η κακώς, η ομάδα χρειαζόταν μια αλλαγή και αυτή έχει αλλάξει την ψυχολογία μας. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια ελευθερία κινήσεων γενικά στην ομάδα. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα και ο προπονητής προσπαθεί να περάσει κάποια πράγματα. Στη συνέχεια θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο, για να βγάλουμε αυτά που μπορούμε στο γήπεδο».

Για το αν έπαιξε ρόλο η πίεση: “Δεν ξέρω αν έφταιξε η πίεση. Δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα, αλλά προσπαθήσαμε πάρα πολύ”.

Για το το γεγονός ότι ο Άρης δέχθηκε και πάλι γκολ από στημένο: «Είναι θέμα συγκέντρωσης. Πρέπει να το δουλέψουμε πολύ περισσότερο. Είναι κρίμα να τρώμε τέτοια γκολ». Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, αλλιώς δεν θα υπάρχει αύριο».

Για τη διαιτησία του Σπάθα: «Υπήρχαν κάποια σφυρίγματα που δεν μας άρεσαν, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Αν δείξουμε αυτό που μπορούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο».

To Top