Ο έλεγχος του PRESSARIS: Στημένα και άμυνα η “αχίλλειος πτέρνα”!

Μπορεί ο Άρης να έδειξε στοιχεία μαχητικότητας, ωστόσο χρειαστεί ακόμα δουλειά για να φτάσει στο ανταγωνιστικό επίπεδο που θα του δώσει αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα.

Αδύνατο σημείο και πάλι οι στημένες φάσεις, όπως και τα ατομικά λάθη που δεν του επέτρεψαν αν πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Η ομάδα έδειξε κάποια στοιχεία βελτίωσης με την έλευση του νέου προπονητή, αλλά μέχρι εκεί.

 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ 5

Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις του σε όλο το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι η εστία του Άρη δεν πιέστηκε ιδιαίτερα. Μάλιστα, το γκολ των φιλοξενούμενων σημειώθηκε με χαρακτηριστική ευκολία που προήλθε από γενικότερη αδράνεια της άμυνας.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΓΙΑΣ 5

Ούτε αυτός βρίσκεται σε κατάσταση που να εμπνέει σιγουριά στα μετόπισθεν. Η άμυνα του Άρη εξακολουθεί αν έχει πρόβλημα στα στημένα. Εξάλλου, τα ατομικά λάθη πληρώνονται.

 ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ 6

Επανήλθε μετά τον τραυματισμό του και έδειξε για ακόμα μια φορά πως αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στην αμυντική γραμμή. Ωστόσο, ακόμα και ο Ισπανός δεν απέφυγε κάποια λίγα έστω ατομικά λάθη.

 ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ 5

Επανέκτησε την θέση στη βασική εντεκάδα, πράγμα που λογικά θα τον βοηθούσε ψυχολογικά για ένα καλό παιχνίδι. Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά φέτος δεν έπιασε σε καμία περίπτωση τα γνωστά του στάνταρ απόδοσης.

 ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ 6

Πέρασαν πολλές μπάλες από τα πόδια του αλλά οι περισσότερες σταμάτησαν στους αντίπαλους αμυντικούς. Η διάθεση του Τάτου να παίξει κάθετα δεν έχει επιφέρει για την ώρα καρπούς, ενώ είναι σαφές πως χρειάζεται βοήθειες.

 ΣΑΛΟΖΕ ΟΥΝΤΟΖΙ 7

Από τους πιο δραστήριους παίκτες του Άρη. Ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας και με λίγο μεγαλύτερη προσοχή θα μπορούσε να έχει αλλάξει την  εξέλιξη της αναμέτρησης.

 ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ 6

Με καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του. Ελαφρώς βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6

Δραστήριος στο χώρο ευθύνης του μέχρι τον τραυματισμό που τον ανάγκασε να ζητήσει αλλαγή. Όταν είναι σε καλή κατάσταση αποτελεί πολύτιμη λύση για την ομάδα.

 ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 7

Ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Ο νεαρός έδειξε πολλά από τα χαρίσματά του και θα μπορούσε να γίνει ο άνθρωπος του αγώνα με την ευκαιρία που έχασε στην εκπνοή. Η εμφάνισή του αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον.

 ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ 6

Ικανοποιητική εμφάνιση εάν αναλογιστεί κανείς το χρονικό διάστημα απουσίας του. Είναι γνώστης της θέσης, ωστόσο θα πρέπει να ρισκάρει στο παιχνίδι του ανεβαίνοντας ψηλά.

 ΡΟΚ ΕΛΣΝΕΡ 6

Ίσως η καλύτερη εμφάνιση του Σλοβένου από την μέρα που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μπορεί να μην έκανε πράγματα και θάματα, αλλά βελτίωσε εμφανώς την απόδοσή του.

 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 5

Μέτρια απόδοση από τον νεαρό. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε για τις ικανότητές του, έμεινε αρκετά μακριά από τα προσωπικά του δεδομένα.

 ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ 5

Δεν κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες στην επιθετική γραμμή, γιατί κυρίως δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες. Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα εάν είχε περάσει νωρίτερα στο παιχνίδι.

 Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν έναν υπερπολύτιμο βαθμό δίχως να κουραστούν ιδιαίτερα. Παράλληλα, δεν ξέφυγαν από την γνωστή τακτική των ομάδων που θέλουν να κρατήσουν το μηδέν μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σε κάθε περίπτωση το κατάφεραν, πράγμα που καταγράφεται στα συν για την ομάδα της Λειβαδιάς.

 Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Με προβλήματα η διαιτησία του Ηλία Σπάθα. Αφενός έκανε κατάχρηση της σφυρίχτρας, αφετέρου δεν απέδωσε δικαιοσύνη στη κραυγαλέα φάση του 44ʼ. Το γεγονός εξάλλου ό,τι έγινε «πρωταγωνιστικής» στο δεύτερο ημίχρονο, λέει όλα. Κακή διαιτησία από τον πρώτο βοηθό Νίκο Φαντόπουλο, με λιγότερα λάθη ο Γιάννης Κοντιζάς.

To Top