“Να μείνουν αξέχαστα τα 100 χρόνια”

Ο Άγγελος Μισιρλής, μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη αναφέρθηκε στις ενέργειες που γίνονται για τα 100 γενέθλια του συλλόγου αλλά και στις συγκεντρώσεις της ΚΜΑ, οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Αρένα”: «Αύριο έχουμε ένα ραντεβού με όλους του φορείς του Άρη ώστε να δούμε πως θα ξεκινήσουμε. Τα 100 χρόνια είναι σχεδόν μπροστά μας. Έχουμε ξεκινήσει ήδη την τράπεζα αίματος. Μιλάμε με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όπου ο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να διαφημιστεί δωρεάν. Χθες είχαμε μία πρώτη επαφή για να μαζέψουμε είδη πρώτης ανάγκης και να τα μοιράσουμε. Μπορεί να φαίνονται μικρά πράγματα αλλά είναι πολύ σημαντικά. Την επόμενη εβδομάδα θα στείλουμε επιστολές σε όλες τις ομάδες που έχουν το όνομα Άρης γα να βρεθούν στην Θεσσαλονίκη. Είμαστε ένα κλαμπ με ανοιχτές πόρτες. Να μπορέσουμε να κάνουμε τα 100 χρόνια και να τα θυμόμαστε για πάντα»

Για τις Δευτέρες της ΚΜΑ στο Αris Sports Cafe: «Αυτές οι Δευτέρες είχαν καταργηθεί γιατί κάποιοι φοβόντουσαν να δουν τον κόσμο στα μάτια. Προσπαθούμε να μαθαίνουμε. Σε αυτές τις Δευτέρες έρχονται και μέλη της ΠΑΕ Άρης όπου ο κόσμος ρωτάει για το άρθρο 99 και τις μεταγραφές. Αυτοί που βρίζουν την Λέσχη δεν είναι καν μέλη. Στο θέμα του Ηλιάδη πάρα πολύ καλώς δεν πήραμε θέση και τελικά δικαιωθήκαμε. Δεν στηρίζουμε τον Ηλιάδη αλλά τον Άρη. Εμείς προτρέπουμε όλο τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ομάδες εθελοντισμού. Δεν είμαστε κλειστό κλαμπ με 7-8 άτομα»

To Top